Skip to main content

LG ARTCOOL: airconditioner in een stijlvol jasje

Moet een airconditioner toch subtiel stijlvol zijn? Dat kan met de LG ARTCOOL. Dankzij dit product van LG kan een ruimte optimaal ademen. De airconditioner met DUAL Inverter is nu ook in het beige beschikbaar en is daardoor ideaal te plaatsen in de woonkamer, slaapkamer of het thuiskantoor. Net zoals de andere producten, brengt ook deze LG-oplossing verschillende voordelen en eigenschappen met zich mee.

Thuis je eigen klimaat regelen? Dat kan met de energiezuinige airconditioners van LG. Airconditioners die een ruimte verwarmen en koelen met verschillende instelmogelijkheden. Bovendien wordt de lucht middels het AirCare Complete Systeem gezuiverd dat zorgt voor extra comfort.

 

Eigen karakter en uniek design

De LG ARTCOOL in de kleur beige is ideaal voor mode- én klimaatbewuste gebruikers. Deze nieuwe kleur binnen de ARTCOOL serie is ontworpen in harmonie met het interieur en is door de rustige kleur een prettige toevoeging aan diverse ruimtes in een woning.

LG airconditioners werken met lage geluidsniveaus, dankzij LG's unieke scheefstandventilator en Inverter Compressor die onnodig geluid elimineren en een soepele werking mogelijk maken. De Inverter zorgt voor een airconditioner die sneller koelt, langer meegaat, en stiller werkt. Voordelen die zeer welkom zijn bij de aanschaf van een airco. Met 10 jaar garantie op de compressor, kunnen gebruikers langer genieten van de voordelen van deze LG airconditioner. De Active Energy Control-functie maakt het mogelijk om het energieverbruik te beheren en aan te passen afhankelijk van de situatie. De LG ARTCOOL is een energiezuinige airconditioner dat ook nog eens zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter.

 

Het AirCare Complete SysteemTM zorgt voor een brandschone lucht

De unit is bovendien volledig uitgerust met het AirCare Complete SysteemTM, een 360-graden filtersysteem dat zowel de unit als de omringende lucht schoon, zuiver en fris houdt.

De belangrijkste kenmerken van het AirCare Complete SysteemTM:

  • De Pre-FilterTM vangt grote stofdeeltjes op in de inkomende luchtstroom van de unit;
  • Auto-cleaning droogt automatisch het vocht uit dat zich in het apparaat heeft verzameld om de vorming van schadelijke vuildeeltjes te voorkomen;
  • PlasmasterTM Ionisator+ ontgeurt en voorkomt dat bacteriën zich vasthechten;

De LG ARTCOOL in de kleur beige is een mooie toevoeging aan het assortiment airconditioners voor de residentiële markt.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat