Skip to main content

LG brengt nieuwe waarde in elke toepassing: Kantooroplossingen (deel 2)

Voor kantoormedewerkers zijn comfort en gemak de belangrijkste eigenschappen van een HVAC-systeem. Voor gebouweigenaren, aannemers of installateur is het echter veel ingewikkelder om te bepalen welk HVAC-systeem de juiste keuze is voor een kantoor. Gebouweigenaren moeten rekening houden met factoren zoals systeemefficiëntie, uitgebreide controle en optimaal ruimtegebruik. Aannemers of installateurs zoeken het meest onderhoudsvriendelijke systeem. Installatiegemak, lage installatiekosten en eenvoudig onderhoud zijn daarbij ook belangrijk. De HVAC-oplossingen van LG voldoen aan de eisen van zowel gebouweigenaren als aannemers, maar bieden ook het gewenste comfort aan het kantoorpersoneel. Laten we eens kijken naar de uitgebreide LG HVAC-systemen voor kantooromgevingen.

 

Geavanceerde controlesystemen vereenvoudigen de installatie

 

Installatiegemak en goede prestaties

Iedere aannemer of HVAC-installateur wil waar mogelijk besparen op tijd en geld zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid en prestaties van de installatie. Daarom heeft de nieuwe LG Multi V-oplossing 23% compactere en 15% lichtere buitenunits die de installatiekosten verlagen en tegelijkertijd het installatieproces vereenvoudigen. De compactere apparatuur vertaalt zich daarnaast in een kleinere totale systeemvoetafdruk voor een efficiënter gebruik van de ruimte. Aannemers kunnen hun klanten meer vermogen leveren dankzij deze compacte units, wat zeker gewaardeerd zal worden door gebouweigenaren en -beheerders.

LG Central Control systemen verminderen tot slot het aantal benodigde controllers voor systeeminstallatieconfiguraties en verlagen tegelijkertijd de totale installatiekosten. Dankzij deze controlesystemen kan ook de LG AC Manager worden gecombineerd met verschillende combinaties van AC Smart- en ACP-regelaars. Zo kan je tot 8.192 units gemakkelijk vanuit één plaats te beheren.

 

 

Intuïtieve ontwerpen zoals die van de LG Round Cassette, waarbij de koudemiddelleidingen en condens afvoer op één plaats zijn samengebracht, vergemakkelijken het leven van de installateur.


Binnendelen die compact en intuïtief ontworpen zijn vereenvoudigen de installatie en het onderhoud. Innovatieve units zoals de LG Round Cassette zijn bovendien voorzien van functies zoals eenrichtingsleidingen, waarbij leidingen voor condens afvoer en koudemiddeltoevoer gebundeld zijn. Deze configuratie maakt het voor installateurs makkelijker om tijdens het onderhoud toegang te krijgen tot belangrijke onderdelen en het verkort de installatietijd.

Als het gaat om onderhoud, biedt LG oplossingen zoals het CAC-portaal en LG MV om monitoring, onderhoud en service sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger dan ooit te maken. Ontwerpen met robuuste energiemodelleringsmogelijkheden, die ook een efficiënte luchtverdeling en geluidsniveau-emissie beheren, vormen vaak een uitdaging om te stroomlijnen. Dankzij geavanceerde engineering- en ontwerptools zoals LATS CAD en LATS Energy wordt het stroomlijnen van zulke ontwerpen nu een stuk eenvoudiger. 

 

LG ERV-oplossingen zorgen voor een gezonde luchtcirculatie die de productiviteit van kantoormedewerkers bevordert.

 

Betere luchtkwaliteit dankzij betere prestaties van LG ERV

De luchtkwaliteit in een kantoor kan aanzienlijk slechter zijn dan buiten een kantoor, waardoor de blootstelling aan vervuilende stoffen hoger is. Langdurige blootstelling aan slechte luchtkwaliteit is schadelijk voor de productiviteit van kantoormedewerkers en veroorzaakt vermoeidheid. Hoewel een open raam kan helpen om een ruimte te ventileren, laat het ook vervuilende stoffen van buiten toe. Bovendien is een open raam op extreem warme of koude dagen onwenselijk. LG ERV-oplossingen bieden een comfortabel binnenklimaat en verlagen tegelijkertijd het energieverbruik voor verwarming en koeling. Dit bespaart niet alleen geld, maar houdt ook de kantoormedewerkers gezonder en productiever.

 

LG HVAC-oplossingen kunnen een belangrijke rol spelen bij het behalen van de LEED-certificering voor gebouweigenaren.

 

Het beste van twee werelden voor zowel huurders als eigenaren

Wanneer bedrijven overwegen een kantoorlocatie te huren, willen ze hun medewerkers een aangename werkomgeving bieden om hun productiviteit en motivatie te kunnen verhogen. Als een gebouweigenaar de kantooromgevingen in zijn pand geschikt maakt voor bedrijven, verbetert automatisch ook de waarde van zijn vastgoed. Bedrijven zijn steeds op zoek naar manieren om kosten te verlagen, zonder de kwaliteit van hun prestaties negatief te beïnvloeden. Oplossingen zoals de LG Multi V 5 stellen gebouweigenaren bijvoorbeeld in staat huurders te voorzien van een efficiënte en comfortabele klimaatoplossing met lagere energiekosten.

Ook de comfortabele bediening van een HVAC-systeem is belangrijk voor gebouweigenaren. De uitgebreide en slimme besturingssystemen van LG, zoals de Standard III, bieden intuïtieve interfaces die een gelijktijdige monitoring van verschillende ruimtes mogelijk maken. Daarnaast kunnen er ook werkingsschema’s mee beheerd worden. Zo bespaar je het hele jaar kosten, terwijl je toch een comfortabel binnenklimaat biedt. Tot slot kunnen de gecombineerde innovaties van LG HAV-oplossingen gebouweigenaren ook helpen bij het behalen van hun LEED-certificaten.

 

LG HVAC-oplossingen bieden de perfecte mix van prestaties en esthetiek voor elk kantoor.

 

Prestaties en esthetiek gaan hand in hand

Hoewel gebouweigenaren en aannemers de energie-efficiëntie en het gemak van LG HVAC-systemen op prijs stellen, willen ze ook een esthetisch aantrekkelijk systeem. De compactere en slankere ontwerpen van de LG binnendelen zijn geschikt voor elk interieur. Ze bieden ook een ongekende flexibiliteit voor systeemontwerpers. Functies zoals ingebedde luchtzuivering en ventilatie garanderen niet alleen gezonde lucht voor medewerkers, maar ze elimineren ook de noodzaak naar extra luchtzuiveringsapparatuur. LG's unieke 4-fasen luchtfiltratie is in staat om 99% van het ultrafijne stof te filteren (50nm, 100nm). En dat allemaal binnen esthetisch aantrekkelijke en gestroomlijnde ontwerpen.

 

*Producten en oplossingen kunnen variëren afhankelijk van het land en de bedrijfsomstandigheden. Vul het contactformulier hieronder in om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze oplossingen en producten.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat