Skip to main content

LG Electronics introduceert antibacteriële airconditioners voor residentieel gebruik

De UVnano™-technologie zorgt voor een schoner binnenklimaat in alle huizen

LG Electronics (LG) introduceert een nieuwe reeks DUALCOOL Deluxe en ARTCOOL Mirror airconditioners. Deze reeks is uitgerust met de nieuwe, geavanceerde UV-LED-technologie genaamd UVnano™. Nu mensen meer dan ooit tevoren tijd binnenshuis doorbrengen, is een aangename woonruimte met een passend binnenklimaat van groot belang. De nieuwe reeks DUALCOOL Deluxe en ARTCOOL Mirror airconditioners vervult de behoefte aan een schoon-, verbonden- en energiezuinig binnenklimaat.

Het Ultraviolet licht deactiveert micro-organismen
Zoals de naam al doet vermoeden, benut UVnano™ ultraviolet licht om de aanwezige micro-organismen in de ruimte uit te schakelen. De UV-stralen die LED's uitzenden, deactiveren met behulp van een ventilator het DNA van micro-organismen door hun DNA te beschadigen. Hierdoor wordt het micro-organismen onmogelijk gemaakt om zich te vermenigvuldigen.

De belangrijkste kenmerken van UVnano™:

  • Helpt het binnenklimaat te beschermen tegen schadelijke bacteriĂ«n en virussen;
  • Houdt de interne ventilator 99,99% bacterievrij1 met behulp van ultraviolet licht;

Het AirCare Complete Systeem™ zorgt voor een brandschone lucht
De units zijn bovendien volledig uitgerust met het AirCare Complete Systeem™, een 360-graden filtersysteem dat zowel de unit als de omringende lucht schoon, zuiver en fris houdt.

De belangrijkste kenmerken van het AirCare Complete Systeem™:

  • De Pre-Filter™ vangt grote stofdeeltjes op in de inkomende luchtstroom van de unit;
  • Auto-cleaning droogt automatisch het vocht uit dat zich in het apparaat heeft verzameld om de vorming van schadelijke vuildeeltjes te voorkomen;
  • Plasmaster™ Ionisator+ ontgeurt en voorkomt dat bacteriĂ«n zich vasthechten;

Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solution: “Het is geen verrassing dat iedereen veel meer tijd binnenshuis doorbrengt. Daarom ben ik enorm trots op deze nieuwe serie airconditioners, uitgerust met geavanceerde technologieën om het binnenklimaat verder te verbeteren. Deze productreeks draagt bij aan onze missie om de kwaliteit van het leven te verhogen en is zeker een welkome toevoeging aan ons productportfolio.”

1 UVnanoTM-technologie is TÜV Rheinland-gecertificeerd.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat