Skip to main content

LG Energy Lab: genereer energielabels met één druk op de knop

In de huidige markt is iedereen op zoek naar de snelste oplossing en/of hulpmiddel om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren. LG Air Solution heeft een nieuwe oplossing ontwikkeld om medewerkers en partners te ondersteunen met de energie-efficiëntie van projecten. De LG Energy Lab geneert in een handomdraai energielabels en inzicht in productinformatie.

LG Energy Lab

Het LG Energy Lab biedt een interactief en gebruiksvriendelijk platform voor LG-medewerkers en partners. Het platform genereert energielabels voor zowel de Single- als de Multi-Split reeks in minder dan 5 minuten. In één klik kunnen de gemaakte energielabels en de technische gegevens van projecten worden gedownload.

Gedetailleerde gegevens in één klik

Gebruikers krijgen toegang tot technische gegevens zoals het productdatablad en de datasheet. Ook is het mogelijk om door de ingesloten catalogus te zoeken naar eenheden voor projecten. Het platform genereert de SEER, energie-efficiëntieklasse, jaarlijks energieverbruik, ontwerp belasting Pdesign, en het geluidsniveau van zowel binnen als buiten-units van projecten. Met name het bepalen van het energielabel van een Multi-Split kan soms lastig zijn, evenals de prestatie van de combinatie. Met gebruik van deze software krijg je ook hier met een druk op te knop inzicht in.

Het ErP-beleid

ErP (Energy Related Product) is een Europees beleid om klimaatverandering te bestrijden. Het doel van het beleid is de impact van productprestaties op energieverbruik te stimuleren. Sinds 1 januari 2013 is het verplicht voor airconditioningsystemen kleiner dan 12kW om een energielabel te dragen. Het ErP-beleid is onderdeel van beleidsmaatregelen om de prestaties van HVAC-producten te verbeteren.

Vooral het energielabel van een Multi-split combinatie is vaak lastig te bepalen. Ook is het soms onduidelijk wat de prestatie van de combinatie is. Deze software maakt dit mogelijk met slechts één druk op de knop.

Klik hier voor meer informatie of om de tool direct te downloaden.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat