Skip to main content

Nieuwe trainingen LG Academy gaan van start

Als installateur is het belangrijker dan ooit om je kennis op peil te houden. Zeker nu de ontwikkelingen in de installatiebranche – mede aangedreven door de energietransitie – elkaar in rap tempo opvolgen. Via de LG Academy krijgen installateurs de mogelijkheid om alles te weten te komen over de LG HVAC-producten: van RAC tot VRF en van de centrale regeling tot gebouwbeheersystemen en hun protocollen.

Via deze LG Academy verzorgt LG Air Solution verschillende trainingen. Onlangs heeft LG een trainingstraject aan het assortiment toegevoegd: de Multi V Professional. Dit traject richt zich op de Multi V VRF-systemen. Als de training naar behoren is afgerond, bent u in staat om de systemen in eigen beheer te installeren, op te starten en te servicen. Service Manager Martin Pennings verzorgt de trainingen die installateurs in drie ochtenden op de hoogte brengen van het wel en wee van de Multi V-series van LG.

LG verzorgt deze trainingen voor installateurs op de speciaal daarvoor ingerichte LG Academy in Amstelveen. Door het volgen van onze gerichte en unieke trainingen bent u weer up-to-date en klaar voor de toekomst. Vanaf september start het nieuwe trainingsseizoen. 

Kennis maakt het verschil, schrijf u daarom vandaag nog in!” Martin Pennings - Service Manager LG  

Inschrijven

Onze trainingen zijn leerzaam, leuk én geheel gratis. Bekijk nu snel het actuele trainingsaanbod en schrijf u direct kosteloos in voor één of meerdere trainingen. Wij kijken er naar uit om u in het komende seizoen te ontvangen en met kennis en kunde het verschil te maken. De trainingen zijn ook interessant voor diegenen die al eens eerder trainingen bij ons hebben gevolgd, want zo snel als de markt verandert, veranderen onze trainingen ook. U leert dus altijd weer iets nieuws. 

U kunt zich hier direct kosteloos inschrijven.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat