Skip to main content

LG in Beeld zomereditie - betrouwbare service is cruciaal

LG Air Solutions werkt succesvol samen met diverse installateurs, verspreid over het hele land. In de zomereditie van de serie LG in beeld kom je meer te weten over onze partners. Graag laten we je in deze editie kennis maken met Patrick Boeijen, eigenaar van Jero Airco & Koudetechniek uit Oss (Noord-Brabant), die al zestien jaar samenwerkt met LG.

 

Betrouwbaarheid speelt een grote rol

Iets wat goed is, moet je niet willen veranderen. Vandaar dat ik al sinds 2002 samenwerk met LG Air Solutions en LG-distributeur Centercon. Dat is tevens, niet geheel toevallig, ook het jaar dat ik mijn installatiebedrijf Jero in Oss startte. Ik werk dus inderdaad al zestien jaar met de producten van LG.

Zestien jaar geleden was ik werkzaam in de keukentechniek, maar ik had droom om voor mijzelf te beginnen en besloot de stap te wagen. Daar heb ik nooit spijt van gehad. We zijn inmiddels met z’n tweeën en ik doe dit werk met veel plezier. Ons bedrijf is gespecialiseerd in koeltechniek en het installeren van klimaatsystemen. Zo installeer ik jaarlijks tussen de 150 en 200 Single Split Airconditioners van LG.

Voor ons bedrijf is mond-op-mond-reclame cruciaal. Betrouwbaarheid speelt daarbij een grote rol. We kunnen wel van alles beloven, maar we moeten het ook waar kunnen maken. Dan heb ik het niet eens zozeer over de installatie van een koelsysteem bij particulieren of bedrijven, maar vooral over de service daarna. Die moet honderd procent zijn, als er bijvoorbeeld een storing is moeten we direct kunnen handelen. Niemand wil met warm weer lang zonder airconditioner zitten, toch? Betrouwbare service is cruciaal.

 

Producten waar je op kunt vertrouwen

Juist daarom heb ik alleen maar lovende woorden over de samenwerking met LG en Centercon. Ik kan mijn klanten namelijk met een gerust hart beloven dat wij een optimale service leveren. Bij een storing wordt er direct een analyse gemaakt die ik via een app van LG ontvang. Die analyse kan ik uitlezen en wanneer ik er niet uitkom, neem ik telefonisch contact op met LG. Is het probleem getraceerd en zijn er extra onderdelen nodig, dan heb ik die de volgende dag al binnen.

Daarnaast kun je bouwen op de klimaatsystemen van LG. Zo ken ik geen enkel ander merk dat een garantietermijn van 10 jaar levert op diverse compressoren. De gangbare garantietermijn is immers vijf jaar. Dat geeft wel aan dat LG ook vertrouwen heeft in de betrouwbaarheid van de eigen producten.

 

Innovatie en maatwerk

Behalve betrouwbaarheid delen LG en Jero nog enkele andere kernwaarden, innovatie bijvoorbeeld. Wij hechten veel waarde aan vernieuwing. Elk jaar is er een LG-productlancering, waardoor we bij Jero telkens met de nieuwste systemen kunnen werken. Ook hebben wij maatwerk hoog in het vaandel staan. In onze branche installeer ik zelden standaardpakketten en met LG valt hier altijd over te sparren. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder.

Ik zie mezelf dan ook niet snel met een ander merk werken. Wat mij betreft houden we deze samenwerking nog lang vol.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat