Skip to main content

LG introduceert mobiele airconditioner met DUAL Inverter Compressor

Geruisloze én energiezuinige manier om in elke ruimte een ideaal binnenklimaat te creëren

 

LG Electronics (LG) is klaar voor de zomer. Met de nieuwe mobiele airconditioner met DUAL Inverter heeft het merk een veelzijdige oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor. Deze verplaatsbare airco kan zowel koelen, ventileren als ontvochtigen en dat alles op een energiezuinige en geruisloze manier dankzij de DUAL Inverter Compressor.

De nieuwste mobiele airconditioner van LG is compact en makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes onder de unit. Los van de verplaatsbaarheid, is de airco ook eenvoudig te installeren door de installatiekit en de slang. De 3-in-1 werking van het systeem zorgt voor de nodige multifunctionaliteit. Op de warme dagen koelt en ontvochtigt de mobiele airconditioner de lucht op hetzelfde moment. Wanneer er alleen behoefte is aan frisse lucht, dan zorgt de ventilatorstand voor een goede luchtcirculatie die zorgt voor een aangenaam gevoel binnenshuis. Ook het ontvochtigen kan zo ingesteld worden dat het alleen plaatsvindt op momenten dat het echt nodig is.

 

Even stil als een koelkast

De LG Dual Inverter-technologie biedt diverse voordelen. De intelligente technologie bespaart tot 70 procent aan energie en koelt sneller dankzij de optimale luchtstroming. De mobiele airconditioner verbruikt alleen bij het opstarten meer energie, om daarna snel te zakken naar een laag en stabiel verbruik. De Dual Inverter Compressor verlaagt tegelijkertijd het trillingsniveau waardoor het geluidsniveau daalt naar 42 decibel; een vergelijkbaar niveau als dat van een koelkast.

“Bij LG willen we altijd blijven innoveren”, zegt Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solution. “Deze ambitie hebben we ook met onze nieuwste mobiele airconditioner waargemaakt. Het toestel verhoogt het comfort, is eenvoudig in gebruik én zorgt voor een lagere energierekening dankzij de DUAL Inverter Compressor. Bovendien is de airco erg stil, waardoor het een onopvallende maar gewaardeerde toevoeging is aan iedere ruimte.”

 

Handige stembediening en gebruiksvriendelijke app

Alle innovatieve functionaliteiten van de nieuwste mobiele airconditioner van LG zijn ook gemakkelijk te (de)activeren. “Naast de werking en het verbruik, hebben we ook opnieuw naar de gebruiksvriendelijkheid gekeken. Daarbij denken we in eerste instantie aan eenvoud, maar ook aan gebruiksgemak. De mobiele airconditioner van LG met DUAL Inverter integreert beide eigenschappen voor een optimaal comfort”, vertelt De Waal.

Met behulp van de LG ThinQ-app op de smartphone kunnen de functies van de mobiele airco aan- en uitgeschakeld worden op ieder moment, bijvoorbeeld bij thuiskomst. De LG ThinQ-app stuurt ook handige pushmeldingen en werkt bovendien met de Google Assistant, zodat slimme functies met stemcommando’s bediend kunnen worden.

Ook niet-smartphone gebruikers kunnen eenvoudig de airco bedienen dankzij het LED-scherm op het toestel. Het selectiepaneel helpt de gebruiker om de temperatuur met enkele drukken op de knop in te stellen. Dankzij de afstandsbediening is het ook mogelijk om vanuit bed, vanaf de bank of vanaf het bureau de airco te bedienen. De mobiele airconditioner met DUAL Inverter is dus afgestemd op elk gebruik en voor elk type ruimte.

De nieuwe mobiele airconditioner van LG is verkrijgbaar bij Bol.com, Expert en Mediamarkt.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat