Skip to main content

LG toont slimme energie- en verwarmingsoplossingen voor particuliere markt

Op 12,13 en 14 oktober presenteert LG tijdens Vakbeurs Energie haar brede portfolio aan hoogwaardige klimaatoplossingen voor de particuliere markt. Ook de nieuwste compacte en geïntegreerde lucht/water warmtepomp, THERMA V R32 Monobloc S, is bij de stand van LG te zien.

Minimale geluidsemissie, maximale prestatie

Deze tweede generatie van LG's R32 Monobloc-serie levert verbeterde prestaties. Daarnaast is LG erin geslaagd om deze unit nóg stiller te maken. Dit sluit goed aan bij de gewijzigde geluidseisen in het bouwbesluit voor de toepassing van buiten opgestelde warmtepompen en airconditioningsystemen. Daarin wordt een geluidseis op de erfgrens gesteld met een maximale waarde van 40 dB(A) in de nacht.

Uniek aan de Monobloc S is daarnaast dat de binnen- en buitenunit zijn gecombineerd in één compacte module. Zodoende levert de lucht/water warmtepomp uitstekende verwarmingsprestaties, vooral bij lage omgevingstemperaturen. Dankzij het gebruik van R32 koudemiddel wordt de CO2-uitstoot verder verlaagd. Bovendien is de Monobloc S zeer installatievriendelijk en biedt veel flexibiliteit door het compacte ontwerp.  

Aanwezig tijdens Vakbeurs Energie

LG is een van de weinige leveranciers van klimaatoplossingen die een volledig geïntegreerde toepassing biedt van zonnepanelen, energieopslag, warmtepomp en energie monitoring. Alle klimaatoplossingen van LG leveren topprestaties met maximale zekerheid dankzij de uitgebreide garanties.      

“Het is fantastisch dat we dit jaar tijdens Vakbeurs Energie bezoekers weer persoonlijk kunnen laten zien wat wij op het gebied van klimaatoplossingen te bieden hebben”, stelt Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solution. “De introductie van de THERMA V Monobloc S maakt duidelijk dat wij voortdurend gefocust blijven op innovatie, waardoor onze oplossingen steeds weer zuiniger, stiller en effectiever zijn. Dat kunnen we natuurlijk met afbeeldingen en video’s laten zien, maar het is zeker de moeite waard om onze producten in het echt te komen bekijken bij onze stand.”    

De 16e editie van Vakbeurs Energie vindt plaats van dinsdag 12 oktober tot en met donderdag 14 oktober 2021 in de Brabanthallen, Den Bosch. Tot en met maandag 11 oktober kun je een gratis toegangsbewijs aanvragen.

Bezoek de stand van LG: Hal 3 standnummer B.024

Klik hier voor meer informatie over de klimaatoplossingen van LG.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat