Skip to main content

Update eurovent certificering voor VRF-systemen van LG

Onlangs zijn de nieuwste Multi V 5 en Multi V S-systemen Eurovent gecertificeerd. Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC-branche die streeft naar eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche. Middels een certificeringsprogramma wordt de kwaliteit gewaarborgd. LG heeft alle certificaten op de website geplaatst om installateurs en adviseurs inzicht te geven in de prestaties van diverse VRF-systemen. De certificaten zijn nu te downloaden.

Eurovent zorgt ervoor dat de producten door een onafhankelijke partij worden getest, voldoen aan de ontwerpspecificaties en worden getoetst op de geldende Europese norm. Dankzij deze certificaten hebben adviseurs en installateurs meer inzicht in de diverse systemen en kunnen deze op dezelfde fronten met elkaar worden vergeleken. De Eurovent-certificering geeft inzicht in de energieprestaties en technische specificaties van de verschillende VRF-systemen.

 

Multi V 5 en Multi V S

De Multi V 5 is een uiterst efficiënt VRF-systeem en maximaliseert het gebruikerscomfort met functies zoals Dual Sensing Control en Ultimate Inverter Compressor. Daarnaast is de Multi V 5 standaard voorzien van LG’s Black Fin coating.

De Multi V S is het kleine broertje van de Multi V 5, maar biedt net zoveel voordelen. Beide twee- en driepijpssysteem varianten zorgen ervoor dat de unit gelijktijdig kan koelen en verwarmen. Het VRF-systeem heeft lage operationele kosten, is eenvoudig te installeren en biedt comfort door een individuele werking in verschillende ruimtes. Het compacte formaat van de MULTI V S maakt de unit zeer geschikt voor de klimaatbeheersing van woningen en kantoren.

Eurovent en LG


LG hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Zodoende was het een van de eerste fabrikanten die het onafhankelijke Eurovent-certificaat ontving. LG kreeg het onafhankelijke Eurovent-certificaat voor VRF-airconditioning.

“Bij LG blijven we investeren in het ontwikkelen van nieuwe en duurzame technologieën. Het is mooi om te zien dat de kwaliteit van onze producten wordt beloond met het Eurovent-certificaat”, zegt Richard de Waal, directeur bij LG Air Solution Benelux.

De meest recente Eurovent-certificaten zijn hier te vinden.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat