Skip to main content

LG in de Media

Afgelopen maand hebben verschillende installatievakbladen aandacht besteed aan de producten en klimaatsystemen van LG. Zo was er aandacht voor de LG Multi V Modular en voor de case study over het nieuwe filiaal van Dunkin Dontus. Daarnaast verscheen er een uitgebreid artikel met daarin een terugblik op het LG kick-off event. Bekijk hieronder een selectie uit de verschenen artikelen:

 

Dunkin' Donuts kiest voor winkelruimte met duurzame verwarming en koeling

LG Electronics heeft in samenwerking met Centercon en installateur Climapartners het nieuwe filiaal van Dunkin’ Donuts in Eindhoven voorzien van een energiebesparend klimaatsysteem. Het filiaal van de van oorsprong Amerikaanse koffie- en donutfirma is de elfde vestiging van Dunkin’ Donuts in Nederland. De winkelruimte is volledig uit glas opgetrokken en voorzien van een moderne uitstraling.

Bekijk het hele artikel over deze case study op De Groene Courant.

 

De LG Multi V Modular: installatie met hoge flexibiliteit

Het is niet altijd mogelijk om het buitendeel van een klimaatsysteem te plaatsen, denk aan strenge geluidsnormen en esthetische redenen. Een goed voorbeeld is de binnenstad van Amsterdam, waar op veel plekken simpelweg onvoldoende ruimte is voor buitendelen en er strenge geluidsnormen gelden. De LG Multi V Modular biedt in die situaties een passende oplossing: dankzij de kleine afmetingen en het lage geluidsniveau van de compressor- en condensor kan het buitendeel van de warmtepomp ook binnen geïnstalleerd en bediend worden. Dit artikel verscheen in Installatie Totaal, editie juni 2018.

Benieuwd naar de andere features van de Multi V Modular? Bekijk dan hier de video met onze expert.

 

Vakblad Warmtepompen blikt terug: kick-off event LG en Centercon in het teken van vernieuwing

Het kick-off event, wat in maart werd georganiseerd door LG en Centercon, stond in het teken van vernieuwing. De kick-off werd afgetrapt door Peter Verkempynck die inging op de veranderingen in de markt. Noodzakelijke veranderingen gezien het feit dat gevolgen van klimaatverandering steeds meer zichtbaar zijn. De HVAC-industrie speelt hierin een belangrijke rol en dient innovatieve producten te ontwikkelen die helpen het milieu te beschermen. Daarbij sprong de stap van LG naar R32 voor zowel de single als multisplit units in het oog, evenals de komst van de Therma V Warmtepomp. Dit artikel verscheen in Vakblad Warmtepompen, editie juni 2018.

Meer weten over de besproken trends en ontwikkelingen tijdens de kick-off? Lees hier een samenvatting van het event.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat